De kracht van Weghorst

Weghorst: nét even anders

Onze klanten staan voor een belangrijke beslissing, die grote consequenties kan hebben. Een spannende tijd dus, waarin ons team u zo goed mogelijk begeleidt. Totaal ontzorgen, van begin tot eind. Dat is waar Weghorst voor staat. Met een Twentse nuchterheid en met oog voor de realiteit, maar ook met ruimte voor gevoel en dromen.

Weghorst Makelaardij

Weghorst is een professioneel makelaarskantoor, dat zich op de particuliere en zakelijke markt richt. Ons team helpt u bij de aankoop, verkoop en verhuur van (zakelijk) onroerend goed. Daarbij gaan we een stapje verder dan de meeste andere makelaars.

U heeft een eigen vast aanspreekpunt dat u gedurende het hele proces begeleidt, waardoor u er nooit alleen voor staat.
We adviseren u eerlijk en open, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
En we zetten alle zeilen bij om de koop of verkoop zo snel en goed mogelijk te laten verlopen.

Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk, wat vaak tot een sneller resultaat leidt dan alleen een advertentie op de bekende verkoopwebsites.

Weghorst Architectuur

Bij de afdeling architectuur werken ervaren en professionele architecten, die ervaring hebben in het realiseren van de meest uiteenlopende opdrachten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan nieuwbouw en verbouwingen van bestaande en zakelijke objecten. Hoezeer de ontwerpen ook verschillen, ze hebben altijd een duidelijke Weghorst signatuur.

Een architect uit ons team kenmerkt zich door een onderscheidende architectuur, creatieve oplossingen en liefde voor het vak. En hij is pas klaar met zijn taak als de plannen op de tekentafel naar ieders volle tevredenheid gerealiseerd zijn.

Weghorst Ideaal wonen

Ideaal Wonen houdt zich bezig met de realisatie van nieuwbouwwoningen (individueel en projectmatig). Daartoe werken we veel en goed samen met diverse projectontwikkelaars. Ons team neemt u daarbij het hele traject uit handen, zodat u zich zorgeloos bezig kunt houden met de leuke dingen die samenhangen met de nieuwbouw. Ideaal toch?

Weghorst werkt

Of u nu wilt kopen, verkopen, bouwen of verbouwen: u bent bij ons aan het juiste adres.

Weghorst werkt, welke plannen u ook heeft. We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn.