Aankopen

Er komt veel kijken bij de aankoop

Het lijkt zo simpel, een huis aankopen. U kijkt gewoon wat rond op websites als www.funda.nl of www.jaap.nl. Of u schakelt de  van Weghorst in. Vervolgens maakt u via e-mail een afspraak voor het bezichtigen van de woning(en) van uw keuze en de eerste stap in het aankoopproces is gezet. Maar er komt veel meer kijken bij het kopen van een huis. Bij die zaken helpt Weghorst u graag op weg, zodat u de beste keuzes kunt maken.

Kies bij aankoop voor een expert

De aankoop van een woning is best een ingewikkeld proces, waar u waarschijnlijk maar één of hooguit een paar keer in uw leven mee te maken krijgt. Grote kans dat u de addertjes onder het gras niet ziet en de kleine lettertjes niet leest. Wij doen dat wel. De specialisten van Weghorst helpen, ondersteunen en denken mee. Zij maken het verschil. Financieel, in gemak en in zekerheid.

De juiste prijs en voorwaarden

Bij de aankoop van een huis komt emotie kijken. Logisch, want u wilt als koper een goed gevoel bij een woning hebben. De emotie mag alleen nooit de overhand krijgen, want liefde maakt ook een beetje blind. Een rationele en kritische kijk op onroerend goed is daarom minstens zo belangrijk. Die heeft Weghorst. Wij zorgen voor de balans tussen gevoel en verstand, zodat u na het wegtrekken van de roze wolk óók nog tevreden bent over uw woning of bedrijfspand.

Flexibele kantoortijden

We begrijpen dat de beste kansen zich lang niet altijd tijdens kantoortijd voordoen en dat u te maken heeft met werktijden of verplichtingen elders. Daarom kunt bij Weghorst ook in de avond of op zaterdag afspreken voor bezichtigingen en koopgesprekken. Zo kunt u in alle rust de woning bezichtigen, op een moment dat ú uitkomt.

Goed bereikbaar, ook ná de aankoop

De dienstverlening van Weghorst houdt niet op wanneer de koop is gesloten. We helpen u met het volledige proces, van aankoop tot notarieel transport.

Weghorst Makelaardij is tijdens het aankooptraject altijd bereikbaar. Per telefoon, mail of persoonlijk. Als uw partner in het aankoopproces kennen we het belang van een goede en snelle communicatie. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen. Niet alleen tijdens kantoortijden, maar ook daarbuiten.