Financiering

Financiering op maat

Iedere koper heeft een andere financiering nodig, omdat de omstandigheden bij koop van een woning of bedrijfspand altijd individueel bepaald zijn. De keuze voor een financiering hangt af van uw persoonlijke of zakelijke wensen. De hypotheek moet bijvoorbeeld aansluiten op uw werk- of levenswijze, uw financiële situatie, uw toekomstverwachting en tal van andere factoren. De kundige en ervaren samenwerkingspartners van Weghorst geven u een gedegen financieel advies op maat. Omdat iedere koper voor ons uniek is.

 

Vragen over uw financiering

Bij het aangaan van een financiering komen er veel vragen op u af.

  • Is mijn (bedrijfs)inkomen toereikend?
  • Laat mijn werk het toe om een huis te kopen?
  • Is de markt goed genoeg om een bedrijfspand aan te kopen?
  • Welke belastingvoordelen zijn er voor mij te behalen?
  • Wat kan ik maximaal lenen en is dit wel verstandig?
  • Welke hypotheekvormen zijn er en welke is in mijn situatie de beste?

Praat hier eens vrijblijvend over met een expert. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en uw zorgen zoveel mogelijk wegnemen. De aankoop van een pand moet tenslotte ook leuk zijn.

Ga op tijd naar een financieel expert

Weghorst raadt u aan om een oriënterend gesprek met een financieel expert te voeren, voordat u op zoek gaat naar een huis of bedrijfspand. De adviseur beantwoordt al uw vragen over de financiering en de diverse hypotheekvormen. Ook wordt duidelijk wat uw maximale hypotheek is en welke maandlasten daarbij horen. Zo weet u tijdig waar u aan toe bent en wat de financiële mogelijkheden zijn. En dat zoekt een stuk makkelijker en sneller.

Meer weten?

Ook benieuwd of u de woning kunt financieren of het bedrijfspand kunt aankopen? Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om u verder te informeren.