Vriezenveen – Jonkererf Vriezenveen

€ 309.500 — € 430.000

Wonen op het Jonkererf?
Dat is iets voor jou!

18 RIJWONINGEN EN 2 EIGENKAPPERS
DUURZAAM EN KLAAR VOOR JOUW TOEKOMST.

Er zijn nog slechts twee hoekwoningen te koop, kavel 12 en kavel 20.

Wonen op Het Jonkererf is meer dan wonen alleen. Het is genieten in de ruimste zin van het woord. De betaalbare woningen zijn echt voor jou gemaakt.

De 18 rijwoningen en 2 eigenkappers worden gebouwd op een unieke locatie met alle denkbare voorzieningen in de buurt.

De betaalbare woningen op Het Jonkererf, welke bedoeld zijn voor de generaties die er zelf gaan wonen, worden voorzien van de nieuwste technieken en installaties en worden gasloos gebouwd. Hierdoor woon je niet alleen comfortabel, je draagt ook je steentje bij aan een beter milieu en je bespaart hiermee op de energiekosten.
Zo zijn deze woningen helemaal klaar voor de toekomst en ben je gegarandeerd van een nieuwbouwwoning met een hoog afwerkingsniveau en duurzame woonoplossingen.

PRACHTIG WONEN IN HET JONKERERF
Naast de mooie situering grenzend aan het centrum biedt de directe omgeving van Vriezenveen meer. Wie graag ontspanning zoekt in de natuur kan het in de directe omgeving vinden. De centrale ligging van Het Jonkererf in Vriezenveen maakt het een fijne plek om te wonen. Je staat al in een paar minuten in het centrum en steden als Almelo, Hengelo en Enschede zijn via de A35 snel te bereiken.

Onze collega Olaf kan u alles vertellen over deze woning

Olaf Weghorst

Makelaar/taxateur RMT, directeur

Bel ons op (0546) 57 33 32
Afbeelding van

Woningtypen

€ 380.000 — € 390.000

Hoekwoning

Kaart van de omgeving