Nieuwbouw Zuidbroek te Wierden

KOM WONEN IN HET MOOIE ZUIDBROEK!

Start verkoop fase 2.3 is van start. Het betreft:

15 woningen en 4 bouwkavels


KOM WONEN IN ZUIDBROEK
Zuidbroek is een wijk in de stijl die kenmerkend voor Wierden is, ruim van opzet, veel groen en keurig onderhouden. De wijk ligt vlakbij het centrum en is ideaal gelegen nabij diverse uitvalswegen. Ook de spoorverbindingen met de rest van het land zijn uitstekend. De woningen van deze fase worden omringd door groene buffers waardoor u veel ruimte en privacy ervaart. Daarnaast is er alle ruimte voor de kids om te spelen.

Goed nieuws in Wierden! Na de succesvolle verkoop van Zuidbroek (fase 2.2) is Roosdom Tijhuis nu met Zuidbroek fase 2.3. in de verkoop gegaan. Het aanbod bestaat uit 15 prachtige woningen en 4 royale bouwkavels:

 • 3 vrijstaande woningen (type Pracht & Praal)
 • 8 twee-onder-één-kap woningen (type Dubbel & Dwars)
 • 4 twee-onder-één-kap woningen met slaap- en badkamer op de begane grond (type Groene Heren)
 • 4 royale bouwkavels met vrije keuze in architect en aannemer

Deze energiezuinige woningen worden hier gebouwd en zéér compleet opgeleverd:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: EPC 0!
 • Fraaie ligging omringd door groene buffers

Neem contact met ons op voor informatie zoals oppervlaktes, afmetingen en prijzen.

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Tevens alle informatie op de projectwebsite van Roosdom Tijhuis.

OP EN TOP DUURZAAM

EPC 0: KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Type Pracht en Praal

Type Pracht en Praal inclusief accent voor- en zijgevel.

Type Groene Heren

Type Dubbel en Dwars met erker.

Type Dubbel en Dwars zonder erker.