Autobedrijf Schipdam

Garagebedrijf Schipdam is gesitueerd aan de rand van Wierden en is uitgevoerd met een werkplaats van 490 m2 en een showroom van 1340 m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

Tevens loopt het schuin oplopende dak ruim voorbij de gevel en wordt ondersteund door een drietal ronde kolommen die op verdiepingshoogte splitsen in twee schuin oplopende delen.

Om het contact tussen boven en beneden te benadrukken, zijn in de vloer 6 stuks glasstroken van 600 mm x 1800 mm opgenomen, maar zijn ook te benutten om de technieken van de auto van onderen te laten zien.

Gratis schets van uw droomhuis
Loopt u met plannen rond voor een nieuw huis en wilt u eigenlijk wel eens weten hoe dat er uit zou kunnen zien? Tijdens een intakegesprek bij ons op kantoor worden al uw ideeën besproken en maken we aan de hand van dit gesprek, brainstorms en voorbeelden een eerste schets. Zo krijgt het verhaal in uw hoofd een concrete vorm. Een uitstekend vertrekpunt om uw droomhuis te realiseren. Interesse? neem hier contact op met de architect.
Ook voor de zakelijke markt
Weghorst is een architectenkantoor dat ook de zakelijke markt bedient. In de loop der jaren hebben we een mooi portfolio van bedrijfspanden opgebouwd. We zijn dan ook uitstekend in staat om behoeften van ondernemers om te zetten in de juiste ontwerpen, waarbij we natuurlijk rekening houden met de hoogte van de investeringen. Maar Weghorst begrijpt ook de mix tussen investering en de praktische behoeften. Dus denken we ook mee over toekomstige groei. En zorgen we boven alles dat uw bedrijfspand ook uw visitekaartje is. Wilt u weten hoe Weghorst werkt en denkt? Maak hier een vrijblijvende afspraak.

De projectontwikkeling van uw huis of bedrijfspand in eigen beheer.
lees verder >

Succesvol uw huis of bedrijfspand kopen of verkopen. Lees verder >

De kracht van Weghorst Architectuur

Weghorst Architectuur heeft zich de afgelopen jaren bewezen met verrassende, vernieuwende maar ook heel vertrouwde ontwerpen.

Weghorst heeft veel ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopende opdrachten. Hoezeer de ontwerpen ook verschillen, ze hebben altijd een duidelijke Weghorst signatuur. Een uitgesproken mentaliteit in het ontwerp en liefde voor het ambacht van architectuur in combinatie met de realisatie.

Weghorst beperkt zich niet tot gangbare opties, maar denkt ook creatief mee over nieuwe oplossingen en invalshoeken. Creativiteit is een van de grote waarden van Weghorst.

Het luisterend oor van de architect is belangrijk. Zoals een opdrachtgever het verwoorde: "Weghorst neemt je mee in de gedachten van de architect en laat op deze manier zien wat er mogelijk is, waar de ruimte ligt en hoe het voelt". Naast luisteren is vakmanschap een groot goed. De ruime ervaring op het gebied van ontwerpen zie je terug in het werk.

Weghorst is een architectenbureau dat voor de particuliere en de zakelijke markt werkt. Met een professioneel team van specialisten is Weghorst Architecten in staat om snel en effectief te werken. Ook op het gebied van architectuur is Weghorst een full service kantoor. Veruit het meeste wordt in eigen huis gedaan, maar het kantoor is ook ingesteld op externe samenwerking.

Weghorst ontwerpt: • erkende architecten
 • groot denken, maar oog voor het kleine
 • vernieuwend
  maar degelijk
 • van klassiek
  tot modern
 • ruime ervaring
 • full service kantoor
 • duidelijke en heldere financiële afspraken
 • duidelijk stappenplan
 • focus op resultaat
 • no nonsens